Ohjeet

01
KÄYTTÖOHJEET MYYJILLE

VEROT

Kaikki käsitöiden myyminen on veronalaista tuloa. Kukin myyjä pitää itse huolen käsityömyyntinstä tulojen kirjaamisesta ansiotuloihinsa/yrityksensä tuloihin. Myyjät, joilla on yritys kirjaavat y-tunnuksen omaan myyjäprofiiliinsa.

MYYJÄPROFIILI

Myyjäprofiilissa tulee olla lyhyt kuvaus myyjästä sekä profiilikuva. Myyjäkuva ei saa olla yrityksen logo. Profiiliin voi lisätä linkin omaan palvelun ulkopuoliseen verkkokauppaan/blogiin tms.

TUOTTEEN LISÄÄMINEN

Ilmoituksen/tuotteen nimen ja kuvauksen tulee kuvata ilmoitettavaa tuotetta. Myyjällä ei voi olla kahta samannimistä tuotetta. Tuoteilmoitus tulee lisätä yhteen tai useampaan kategoriaan (DIY, kierrätys, sisustus, lapset, vaatteet ja asusteet). Tuotteella tulee olla ilmoittettuna hinta. Ilmoituksessa pitää olla maininta toimitukseen liittyvistä mahdollisuuksista (esim. mahdolliset postikulut, noudon ja tuonnin mahdollinen sijainti tms). Tuote voi myös olla myynnissä palvelun ulkopuolisessa kaupassa (esim. omassa verkkokaupassa), jolloin ilmoituksessa voi olla siitä maininta ja linkki sen sijaintiin (url).

MYYTY TUOTE

Kun tuote on myyty, on myyjän vastuulla poistaa tuote pois myynnistä tai merkata se myydyksi.

02
KÄYTTÖEHDOT

Ei palautusoikeutta: Maker’s Market -palvelun kautta hankittuihin tuotteisiin tai palveluihin ei sovellu kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus.

Maker’s Marketin ilmoitukset on tarkoitettu yksityishenkilöille ja yrityksille. Ilmoittaja on vastuussa siitä, että ilmoituksessa tarjottu tuote/palvelu vastaa Suomessa noudatettavia lakeja ja asetuksia. Vastuu: Ilmoittajat ovat henkilökohtaisesti vastuussa ilmoituksistaan. Maker’s Market ei vastaa ilmoitetuista tuotteista tai palveluista.

Ilmoittaja on vastuussa, että hänellä on kaikki tarvittavat kuvaoikeudet ilmoituksen kuvista. Ilmoitukseen liitettävien kuvien on liityttävä ilmoitettavaan tuotteeseen tai palveluun.

Ilmoittaja hyväksyy, että ilmoitusta tai sen osaa (esim. kuvat) voidaan käyttää Maker’s Market palvelun viestinnässä.

Myyjä on vastuussa, että hän hoitaa Suomen lain mukaiset verotukseen liittyvät asiat itse. Maker’s Market ei vastaa myyjien verotuksesta.

Piraattikopiot ja väärennökset: Laittomien piraattikopioiden tai väärennettyjen merkkituotteiden ilmoittaminen ei ole sallittua Maker’s Market -palvelussa. Merkkituotteita myydessään ilmoittajan on pystyttävä todistamaan, että myytävät tuotteet ovat alkuperäisiä.

Loukkaava sisältö: Maker’s Market -palvelussa ei hyväksytä ilmoituksia, joiden sisältö loukkaa etnisiä ryhmiä, yksityisiä tai julkisuuden henkilöitä. Ilmoituksiin liitetyt loukkaavat kuvat eivät myöskään ole sallittuja.

Maker’s Market pidättää itsellään oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia, jotka se katsoo olevan epäsoveliaita julkaistavaksi sivustollaan. Maker’s Market pidättää itsellään oikeuden muokata virheellisiä ilmoituksia.

Nämä säännöt ja yleiset ehdot astuvat voimaan 5.11.2014.