About

01
MIKÄ MAKER'S MARKET?

Maker’s Market on uudenlainen kauppapaikka käsitöiden ja kierrätyksen ystäville, jossa myydään itse tehtyä ja käytettyä tavaraa kirppishengessä. Maker’s Market toimii ilmoitusalustana ja maksu sekä toimitus tapahtuvat myyjän ja ostajan välillä. Tuotekategoriat ovat sisustus, lasten tuotteet sekä vaatteet ja asusteet. Myyjinä on taitavia käsillä tekijöitä, kierrätyksen kannattajia ja osaavia visualisteja, jotka valitaan palveluun käsin. Jos olet kiinnostunut ryhtymään myyjäksi Maker’s Marketissa, ota meihin yhteyttä ja kerro lyheysti itsestäsi ja mahdollisista tuotteistasi (taru@makersmarket.fi).

Maker’s Markettiin tulee jatkuvasti uusia myyjiä, tuotteet vaihtavat omistajaa ja uusia tuotteita lisätään koko ajan. Jos haluat pysyä kärryillä uusista tuulista ja seurata uusia tuotteita teet sen parhaiten tilaamalla Maker’s Marketin uutiskirjeen, seuraamalla meitä Facebookissa ja lukemalla syventäviä juttuja aiheen parissa Maker’s blogista.

Ajatus Maker’s Marketista syntyi kun kaipasimme itsellemme paikkaa verkossa, jossa myydä muutamia uniikkeja itse tehtyjä asioita sekä joitain tarpeettomaksi jääneitä tavaroita. Olemassaoleviin palveluihin kivat tavarat hukkuvat paljouden sekaan - halusimme luoda nettikirppiksen/myyjäispaikan, jossa kaikki pöydät ovat niitä hyviä pöytiä. Tervetuloa mukaan ja toivottavasti teet ihania löytöjä Maker’s Marketista <3

Taru & Mikko
02
ABOUT MAKER'S MARKET

Maker’s Market is a new marketplace and community that connects handmade and recycled products with people who want to buy them. The service is open mainly in Finnish and deliveries are within Finland but broader delivery policies can be discussed separately with each seller. The payment and delivery happens between the seller and the buyer and Maker’s Market only acts as notice board. The product categories are home decor, children’s items and clothes & accessories. You can follow Maker’s Market by ordering our newsletter (in Finnish), liking us on Facebook, or by reading our blog Maker’s.